|

Meistä

Protective Gear Finland Oy on  Zoombang suojavarusteiden virallinen maahantuoja Suomessa ja Euroopassa. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja yrityksen toiminnasta vastaa Marko Vuorela.

Missionamme on antaa jokaiselle urheilijalle mahdollisuus harrastaa lajiaan turvallisesti ilman turhia loukkaantumisia. Olit sitten harrasteurheilija tai kilpailet lajissasi huipputasolla, niin Zoombang antaa suojaa sinulle jokapäiväiseen tekemiseen. Mottonamme on jo vuosia toiminut lause: ''Suojaaminen on edullisempaa kuin kuntouttaminen''. Tämä kiteyttää hyvin yrityksemme mission. 

Teemme jatkuvaa tuotekehittelyä ja pyrimme löytämään ratkaisuja suojaamiseen lajiin kuin lajiin. Viimeisimpänä suurimpana innovaationa on Zoombang suojapaidat hevosurheiluun. Saimme tuotteeseen huhtikuussa 2021 CE-sertifikaatin EN-13158. Tämän johdosta lajin huippuohjastajat niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa ovat siirtyneet käyttämään suojapaitaamme. Myös monet kouluratsastajat sekä Monte ratsastajat ovat tuotteen löytäneet ja todenneet sen sopivan lajiin loistavasti. Palaute näistä on ollut uskomattoman hienoa. Jatkamme samalle tiellä ja etsimme koko ajan uusia lajeja joissa ainutlaatuisen suojamme tarve on suuri. 


Zoombangin toimintaperiaate

Zoombang suojavarusteiden suojat on valmistettu viskoelasisesta polymeeristä, joka antaa lisäsuojaa urheilijalle lajista riippumatta. Viskoelastinen polymeeri on ''levossa'', kuin muovailuvahaa, joka mahdollistaa sen, että se ei häiritse urheilusuoritusta millään tavalla. Iskun sattuessa aine kovettuu ja ottaa iskusta vastaan jopa 80%! Tämä tekee Zoombangistä ainutlaatuisen ja mullistavan tuotteen suojavarustemarkkinoilla. 

1. Zoombang pehmeää ''levossa''

2. Iskun sattuessa Zoombang kovettuu välittömästi ottaen iskun energiasta vastaan jopa 80%!

3. Palautuu välittömästi iskun jälkeen pehmeään olomuotoon


Zoombang vs. muut markkinoiden merkkisuojat

Vuonna 2018 Zoombang oli mukana riippumattoman kolmannen osapuolen tekemissä testeissä, johon mukaan oli valittu maailmanlaajuisesti tunnetuimmat suojien valmistajat. Zoombangin lisäksi testattiin Niken, Under Armourin, Schuttin sekä McDavidin suojat iskun vastaanottokyvyn osalta. Testitulokset osoittivat että Zoombangin iskusta kovettuvat suojat ottivat vastaan ja poistivat iskua huomattavasti paremmin kuin mikään muu testeihin osallistuneista merkeistä. 43% paremmin kuin McDavid, 40% paremmin kuin Under Armour, 42% paremmin kuin Schutt ja 45% paremmin kuin Nike.