|

Hevosurheilu

Zoombang -paita hevosurheiluun on suunniteltu yhdessä huippuohjastaja Hannu Torvisen kanssa. Tarkoituksena oli löytää ratkaisu nykyisten liivien huonolle istuvuudelle ja samalla suojata ohjastajaa parhaalla mahdollisella tavalla. Paidassa on etupuolella iso suoja rintalastan alueella sekä pienemmät suojat solisluiden kohdalla. Takana selkärangan suojan lisäksi paidassa on munuaisia suojaava isompi pala. Sopii loistavasti käytettäväksi myös muissa hevosurheilulajeissa. Suojamme ovat niin tehokkaita ottamaan vastaan iskua, että niitä käytetään myös luotiliiveissä traumalevyinä! 

Zoombang -suojapaidat hevosurheiluun ovat saavuttaneet valtavan suosion kaikessa hevosurheilussa. Suojapaitojemme keveys, huomaamattomuus käytössä, mutta samalla markkinoiden suojaavimmat suojat ovat saaneet lajin parissa niin suuren suosion että paitojamme myydään jo Suomen lisäksi kahdeksassa muussa Euroopan maassa. Ruotsi, Tanska, Norja, Saksa, Ranska, Itävälta, Belgia sekä Hollanti ovat ne maat, joista suojapaitojamme saa suoraan paikalliselta jälleenmyyjältä!

Suojapaidoissamme on CE EN-13158 sertifiointi. Tämä tarkoittaa että paitojamme voi käyttää suojaliiveinä myös kilpailutilanteissa.

Ohessa Ruska Median toteuttama video suojapaidoistamme raviurheiluun:https://www.youtube.com/watch?v=Po7jHoEPw6M  • Näkymä