|
Suojapaita hevosurheiluun PRO (Musta, Cordura)
Suojapaita hevosurheiluun PRO (Musta, Cordura) Suojapaita hevosurheiluun PRO (Musta, Cordura)

Suojapaita hevosurheiluun PRO (Musta, Cordura)

300,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Zoombang -paita hevosurheiluun on suunniteltu yhdessä raveista tutun huippuohjastajan Hannu Torvisen kanssa. Tarkoituksena oli löytää ratkaisu nykyisten liivien huonolle istuvuudelle ja samalla suojata ohjastajaa parhaalla mahdollisella tavalla. Cordurasuojilla valmistetut paidat ovat lajin huippujen valinta, siksi maininta "PRO". Paita soveltuu myös kaikkiin muihinkin hevosurheilulajeihin loistavasti.

Paidassa on etupuolella iso suoja rintalastan alueella sekä pienemmät suojat solisluiden kohdalla. Takana selkärangan suojan lisäksi paidassa on munuaisia suojaava isompi pala. 

Paidoissamme on virallinen CE EN-13158 sertifiointi.

Paitoja on saatavilla S-3XL -kokoisena. Paita on hihaton.  Pyrimme pitämään varastossa yleisimpiä kokoja sekä väreistä mustaa paitaa. Muiden värien kohdalla (punainen tai valkoinen) toimitusaika on noin 2-3 viikkoa tilauksesta. Suojat voi tilata corduralla päällystettynä tai muovipintaisina.

Paidat ovet konepestäviä max 40 asteessa, ei kuivausrumpuun. Suosittelemme pesua ylösalaisin käännettynä, jotta paidan saumoihin ei kerry likaa tai pesuainejäämiä. Paidat ovat 80% polyesteria ja 20% spandexia.