|

Zoombang suojaa kehosi iskuilta!


Zoombang- suojat ovat poikkeukselliset iskusta kovettuvan materiaalinsa ansiosta. Suojat on valmistettu ainutlaatuisesta, energiaa imevästä, materiaalista. Käytössä ne ovat huomaamattomat kunnes iskun aiheuttama energia kovettaa suojan, joka palautuu iskun jälkeen takaisin pehmeään vartaloa myötäilevään olomuotoonsa. Tätä reaktiota voi toistaa suojukseen rajattomasti.


Zoombang on viskoelastinen polymeeri. Pehmeä, taipuisa, muovailuvahan tyyppinen aine lepotilassa. Iskun kovettaessa materiaalin, suoja vaimentaa jopa 80% iskun voimasta estäen turhat vammat ja luunmurtumat. Tämän ainutlaatuisen ominaisuutensa johdosta Zoombang on yleistynyt vauhdilla eri urheilulajien huippujen sekä harrastajien käytössä. Kaudella 2022-23 NHL-joukkueissa on jo suurimmassa osassa käytössä suojamme sekä pelaajilla että maalivahdeilla!

1. Zoombang materiaali on pehmeää ''levossa''

2. Iskun tapahtuessa Zoombang kovettuu välittömästi ottaen iskun energiasta vastaan jopa 80%!

3. Palautuu välittömästi iskun jälkeen pehmeään olomuotoon


Protective Gear Finland Oy toimii maahantuojana Eurooppaan Zoombang -tuotemerkille, joka on Yhdysvalloissa toimiva urheiluun ja sotilaskäyttöön suojavarusteita valmistava yhtiö.


Koska emme ole perinteinen urheilukauppa, vaan maahantuoja sekä valmistuttaja, myymme tuotteemme aina loppukäyttäjille parhaaseen mahdolliseen hintaan suoraan ilman ylimääräisiä välikäsiä. Siksi myöskään hinnoittelussamme ei ole kausialennuksia, black friday -tarjouksia, messu-alennuksia tai muita kampanjoita. Saatte tuotteen aina parhaaseen mahdollisen hintaan suoraan verkkokaupastamme.