Toimitusehdot

Yleistä

Zoombang.fi on Protective Gear Finland Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Protective Gear Finland Oy (Y-tunnus: 2784923-1 , Laajakorvenkuja 8E 35, 01620, Vantaa, 0400 664 283). Protective Gear Finland Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Oy Ab. Voit maksaa ostokset Klarnan tarjoamilla maksutavoilla.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Matkahuollon kuljetuspalvelut. Toimituskulut kotimaassa ovat matkahuollon pakettina 5,90€ sis.alv. 24%


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-3 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus tavaran saapumispäivästä laskien. Reklamaatiotapauksissa asiakkaan on ilmoitettava viipymättä tuotteen viallisuudesta ja sovittava tuotteen palautuksesta ja maksun hyvittämisestä asiakkaalle. Viallisen tuotteen palautuskuluista vastaa myyjä. Muissa tapauksissa vastuu palautuskuluista ja alkuperäisistä toimituskuluista kuuluu asiakkaalle.

Palautuksista sovitaan erikseen kauppiaan kanssa numerosta 0400 664 283 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen marko.vuorela@zoombang.fi


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä.


Puh. 0400 664 283 / Marko Vuorela

Sähköposti: marko.vuorela@zoombang.fi