Kauttamme on myös mahdollista tilata Nolla Antimicrobialin tuotteita. 

Nolla käsidesivaahto

Nolla käsidesivaahto on alkoholiton, hajusteeton ja äärimmäisen hellävarainen eikä se kuivata ihoa ja silti se kukistaa tutkitusti viruksia ja bakteereita. Nolla Käsidesivaahto tehoaa kaikkiin vaipallisiin viruksiin mm. koronaviruksiin 15 sekunnissa (EN 14476).

Nolla Käsidesivaahdolla on Allergia-, Iho- ja  Astmaliitto ry:n Allergiatunnus. Käsidesivaahtomme sopii erityisen herkkäihoisille ja toistuvaan käyttöön. Kokeile itse ja kerro meille mitä pidät!

Kaikkien Nolla™ -tuotteiden ytimessä on suomalainen patentoitu keksintö Nolla™  hopeapolymeeriteknologia.

Nolla™  Silver Polymer Technology on Nollan ylpeys. Ensimmäinen uusi, ihokosketukseen sopiva biosidimolekyyli eli siis muun muassa bakteereita ja viruksia tappava tehoaine Euroopassa vuosikymmeniin. Nolla™  Silver Polymer Technology tepsii muun muassa Maailman terveysjärjestö WHO:n listaamiin viiteen haitallisimpaan superbakteeriin.

Nolla™  Silver Polymer Technology -tehoaine valmistetaan Suomessa. Sillä on Avainnippu tunnuksena suomalaisesta työstä.


Nolla käsidesivaahto 100ml / 9,95€Nolla käsidesivaahto 500ml / 19,90€


Nolla Sports Gear Sanitizer

Nolla Sports Gear Sanitizer suihke on täydellinen valinta haisevien urheiluvarusteiden raikastamiseen. Hienojakoinen suihke tappaa jopa 99,99999% hajuja aiheuttavista mikrobeista. Suihke tehoaa käsidesivaahdon tapaan koronavirukseen jopa 15 sekunnissa.


Nolla Sports Gear Sanitizer 150ml / 14,95€


Mikäli olet kiinnostunut tuotteiden tilaamisesta, niin olethan yhteydessä: 

Marko Vuorela

p. 0400 664 283 tai marko.vuorela@zoombang.fi

Jos olet kiinnostunut tilaamaan Nollan tuotteita yrityksellesi tai seurallesi, niin ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: marko.vuorela@zoombang.fi, niin teemme tarjouksen.