Jokereiden kauden 2016-17 keräilykortit saapuvat myymäläämme joulukuun alussa. Voitte tilata kauttamme yksittäisiä pusseja, laatikoita sekä 10 kappaleen caseja.

Jokereiden Team Set -keräilykortit

Myymme Jokereiden keräilykortteja kaudelle 2016-17. Sarjassa tulee olemaan peruskorttien lisäksi nimikirjoituskortteja, pelipaidan palasella varustettuja kortteja sekä mailakortteja jossa pala pelaajan mailasta. Korttipussissa on n. 5 korttia / pussi (poikkeuksena erikoiskorteilla varustetut pussit) ja hinta on 3 euroa/pussi. Laatikossa on 20 pussia, hintaan 60 euroa. 10 laatikon case maksaa 600 euroa.

Jokaisessa laatikossa on vähintään 5 kpl erikoiskortteja. Näihin kuuluvat paita-, maila- ja nimikirjoituskortit sekä painolaatta ja "jäädytetyt numerot" -kortit. Lisäksi jokaisessa laatikossa on 5 kpl numeroituja kortteja, joita valmistettu joko 50 tai 100 kpl.

Sarja tulee myyntiin joulukuun alussa myymälässämme sekä Jokereiden kotiotteluissa hallin pisteissä. Myös nettikaupastamme voi sarjaa tilata.

 

Checklist sarjasta löytyy alla olevasta linkistä: (kopioi ja liitä selaimesi osoiteriville)

http://sereal.eu/Checklist-Jokerit-2016-2017.pdf

Peruskortti sarjasta. Näistä valmistettu myös /50, /100 sekä 1/1 versiot.

Peruskortti sarjasta.Näistä valmistettu myös /50, /100 sekä 1/1 versiot.

Nimikirjoituksella varustettu kortti.

Paitakortti sarjasta.

Paita- ja nimikirjoituskortti.

Retired number -korteissa esiintyy Jokereiden jäädytetyt pelinumerot ja niiden haltijat.

Kortti, jossa palanen pelaajan mailaa.

Press Plate -kortti, jossa käytetty painolaattaa jolla kortit valmistettu. Nämä kortit ovat numeroituja 1/1 ja jokaisesta pelaajasta löytyy 4 kpl erilaista painovärien mukaisesti.