ZOOMBANG -suojat myös irrallisina myynnissä

Kaikki asuissamme käytetyt suojat ovat myynnissä myös irtosuojina, jotta suoja voidaan kiinnittää juuri sellaiseen kohtaan jossa lisäsuojausta tarvitaan. Irtosuojia on hyvin laajalti käytössä jääkiekossa jo liigaseuroissa, sekä myös maajoukkueellamme.

Suojat kiinnitetään liimaamalla (kontaktiliima spary) ja ompelemalla joko alusasuun tai vaikkapa jääkiekkopelaajan housuihin tai hartiasuojiin kiinni. Itse käytämme paikallisen suutarin ammattitaitoa hyväksemme, sillä suutarin ompelukoneessa on pieni jalka ja säädettävä nopeus, jolloin suoja saadaan helposti ja siististi ommeltua kiinni. Kun suoja on ommeltuna asuun, voidaan se pestä koneessa 40 asteessa. Ei kestä kuivausrumpua/kuivauskaappia!

Suojia voidaan käyttää kaikissa mahdollisissa urheilulajeissa, jossa tarvitaan kunnon suojausta iskuilta. Käyttömahdollisuudet ovat rajattomat johtuen suojien huomaamattomuudesta käytössä, mutta jopa 90% iskun suojauksesta. Jopa tasapainohäiriöistä kärsiville vanhuksille olemme toimittaneet lonkkasuojuksia käyttöön.

Suojien tilaaminen: Katso alla olevista kuvista sopivan kokoinen ja mallinen suoja tarpeisiisi. Tilaus sähköpostilla marko.vuorela@zoombang.fi . Toimitamme suojat joko posti- tai matkahuoltoennakolla tilaajalle. 

 

 

 

Yleisin suojamme kylkien, olkapäiden sekä ristiselän suojaukseen. Erityisesti jääkiekossa, sekä amerikkalaisessa jalkapallossa eniten käytetty suoja.
Mitat 32 cm x 12 cm
Hinta 25 € / kpl

Olkapäiden, kylkien, lonkkien sekä ristiselän suojaukseen lasten kohdalla. Suoja käy myös aikuisille lonkan alueen suojaamiseen.
Mitat 25 cm x 10 cm
Hinta 20 € / kpl

Iso lonkkasuoja. Todellinen hittituote. Jääkiekon piirissä yleistynyt räjähdysmäisesti viime kaudella. Kymmenillä liigapelaajilla, KHL-, NHL, sekä Ruotsin liigan pelaajilla käytössä jo. Sopii myös vanhuksille lonkkien suojaamiseen.
Mitat 16 cm x 17,5 cm
Hinta 20 € /kpl

Isot lonkkasuojat Cordura-päällysteisenä. Hinta 60€ / pari. Erittäin suosittu jääkiekkoilijoiden keskuudessa. Cordura -päällinen pidentää huomattavasti suojan käyttöikää ja kestää hyvin lonkkien alueella kovassakin pelissä.
Sovelutuu erittäin hyvin myös iäkkäiden ihmisten lonkkien suojaamiseen.

Lonkkasuoja pienempi. Sopii hiukan pienemmän koon puolesta myös hyvin reisien suojaamiseen "puujalalta". Hyvä lonkkasuoja esim. taitoluistelijoille ja pienemmille kiekkoilijoille.
Mitat 14 cm x 14 cm
Hinta 20 € /kpl

Rannesuoja irtopalana. Voidaan kiinnittää alusasun hihaan.
Mitat 12 cm x 9 cm
Hinta 15 € / kpl

Olkavarsien suojaamiseen solveltuva pala. Käytetty myös lapsilla rintalastan suojaamiseen tms.
Mitat 11 cm x 11 cm
Hinta 15 € / kpl

Pieni yleissuoja. Käytetään paljon esim. jääkiekkomaalivahtien lantioluun suojina, lisäpaloina maalivahtien paidoissa. Käyttötarkoitukset rajoittamattomat suojan näppärän koon johdosta.
Mitat 14,5 cm x 9 cm
Hinta 15 € /kpl

Häntäluun suoja. Käytetty myös erotuomareiden paidoissa rintalastan kohdalle sekä lasketteluasuissa niskaa suojaamassa.
Mitat 15 cm x 7,5 cm
Hinta 15 € /kpl

Yleissuoja lajiin kuin lajiin. Sopii reisien, lonkkien, kylkien jne. suojaamiseen. Käytetään paljon mm. koripalloilijoiden, jääkiekkoilijoiden sekä laskettelijoiden suojana.
Mitat 14 cm x 15 cm
Hinta 20 € / kpl

Rintalastan suoja. Sopii mainiosti mm. Baseballiin, lasketteluun, pesäpalloon, jääkiekkoon, BMX-pyöräilyyn, moto crossiin jne. jne. Itse asiassa sopii kaikkiin lajeihin, jossa tarvitaan suojata rintalasta iskulta.
Mitat 13 cm x 16 cm
Hinta 20 € / kpl

Solisluun suoja. Tämä suoja on mm. jääkiekkomaalivahtien paidoissa ja todellinen syy siihen, miksi huippumaalivahdit valitsevat tuotteemme käyttöön. Liigassa tällä kaudella lähes 30 maalivahdilla jo asumme käytössä.
Mitat 17 cm x 13 cm
Hinta 15 € / kpl

Kylkien suoja mm. jääkiekkomaalivahdeille.
Mitat 21 cm x 18 cm
Hinta 30 € / kpl

Säärisuoja. Sopii lajeihin, joissa sääret iskujen armoilla.
Mitat 23 cm x 14 cm
Hinta 25 € / kpl

Selkäpanssari lasketteluun, pyöräilyyn jne.
Mitat 36 cm x 13 cm
Hinta 40 € / kpl

Selkäpanssarin jatke, jolla suojataan niskan arkoja nikamia.
Mitat 13,5 cm x 6,5 cm
Hinta 15 € / kpl

Tuote väliaikaisesti loppu. Saamme pian lisää.
Niskan suojus kangaspäällysteisenä.
Mitat 12 cm x 6 cm
Hinta 15 € / kpl

Yleissuoja pieni. Sopii niskaan, häntäluun yms. kohdalle asennettavaksi.
Mitat 18 cm x 6 cm
Hinta 20 € / kpl

Alunperin amerikkalaiseen jalkapalloon suunniteltu lonkkasuoja. Sopii varmasti myös moneen muuhun lajiin, jossa lonkkien suojausta tarvitaan.
Mitat 20 cm x 16 cm
Hinta 20 € / kpl

Lonkan, kyljen tai vaikkapa lapsen hartioiden suojus.
Mitat 21 cm x 11 cm
Hinta 20 € / kpl

Kuvassa amerikkalaisen jalkapallon pelaajille tarkoitettuja hartiasuojia. Malleja löytyy myös "ilmastoituna" versiona. Hinnat 55 euroa / 2 kpl.