Protective Gear Finland toimii Liiga Sport Wearin tehtaan edustajana. Toimitamme asuja usean eri lajin ammattilaisille, firmaporukoille sekä harrastelijoille. Valmistamme laadukkaat tuotteemme Suomessa ja toimitusaikamme sekä tuotteemme laatu on ensiluokkaista.

Saatte meiltä täyden palvelun kaikista LSW:n tuotteista tehtaan hinnoilla!
Toimitamme tuotteitamme niin seuroille, kuin yksityishenkilöillekkin.- Peliasut jääkiekkoon, jalkapalloon, pesäpalloon, salibandyyn jne.
- Jääkiekon kaulan viiltosuojat
- Jääkiekkoilijoille sukat painatuksilla
- Luistinmatot
- Promomatot
- Fanipaidat ja "minipaidat"
- Banderollit
- Beach Flag -mainosliput
- Kypäräpussit
 
- jne.


 

Ota yhteyttä!

Marko Vuorela
p. 0400 664 283

marko.vuorela@zoombang.fi

Edulliset Beach Flag -liput meiltä!

Nyt saatavilla myös edulliset ja upeat Beach Flag -rantaliput. Kokovaihtoehtoja 3 erilaista. Hinnat sisältävät yhden kiinnitysvaihtoehdon eli kierretapin tai hiekkatynnyrin. Lisäkiinnitystarvike 39 € (alv 0%/kpl)

Hinnat ja koot:

M) 2,5 m hinta 140 € (alv 0%) 

L) 3,5 m hinta 170 € (alv 0%)

XL) 5,6 m hinta 210 € (alv 0%)

Pelipaidat jääkiekkoon

Seuran tai yrityksen omat paidat. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva väri, sekä logot ja mainokset. Kaikki mainokset joko painettuna tai brodeerattuina merkkeinä kiinnitettyinä asuihin. 

Vaihtoehtoja riittää...

Kypäräpussit (UUTUUS!)

Nyt mallistossamme myös kypäräpussit seuran tai joukkueen väreissä ja logolla varustettun. Loistava tuote suojaamaan kypärää ja pleksiä naarmuuntumiselta. Mallistossa myös isompi pussi ristikkokypärää varten.

CE-hyväksytyt kaulan viiltosuojat painatuksella

Valmistamme CE-hyväksytyt kaulasuojat joukkueenne väreissä, mainostajan väreissä ja joukkueenne logolla tai mainoksella varustettuna. Suojan hinta painettuna logolla ja yhdellä mainoksella on 25 euroa sis.alv per suoja.
Suojaan voidaan painaa myös pelaajan numero tai nimi. Painatuksen hinta 2,50 €/numero tai 2,50€/nimi sis.alv.

Viiltosuojatut luistinmatot logolla

Luistinmatot viiltosuojatusta materiaalista joukkueen omalla värillä, logolla tai mainoksella varustettuna. Hinta 22€/kpl sis.alv. Lisämaksusta 3€ nimi tai 3€ numero . Koko 60 x 40cm. (kuva 56x35,5cm)

Matot promokäyttöön

Mainosmatot yrityksesi logolla, mainoskampanjalla tms. varustettuna. Mattoja saatavilla kolmea eri kokoa:
1) Tiskimatto 58x22cm (kuva 55,5x20cm)
2) Luistinmatto 60x40cm (kuva 56x35,5cm)
3) Iso promomatto 80 x 60 cm

Maajoukkueen fanipaidat yrityksesi mainoksella/nimellä

Toimitamme myös Suomi retropaidat yrityksenne logoilla varustettuna. Kuvan 1966 retropaita! Paitaan saat myös haluamasi nimen sekä numeron. Paidan hinta 65 euroa + postikulut. Lisämaksusta 10 euroa brodeerattu logo rintaan (kuvassa). Myös sinisenä!

Maajoukkueen fanipaidat ja kaulaliinat

Fanipaidoissa vaihtoehtona 1966 retrotyyli tai Calgary -malli. Valmistamme myös fanikaulaliinoja. Kaikkiin tuotteisiimme saat myös oman logosi painettuna.

Pelisukat jääkiekkoon

Ohessa malleja, joita SM-liigaseurat käyttävät. Valmistamme pelisukat kaikilla mahdollisilla tietokoneesta löytyvillä väreillä. Raitoja, mainoksia yms. voimme yhdessä suunnitella kanssanne sukkiin!
Pyydä tarjous sukista joukkueellenne tai seurallenne.

Mainosbanderollit kankaasta

Upeat mainosbanderollit haluamallasi värillä, kuvalla, tekstillä jne. jne. 

Banderolleissa ommallut reunat sekä metalliset reikäprikat, joilla kiinnitys onnistuu näppärästi ja siististi.

Kuvassa 1,50 x 2m banderolli painatuksella. Hinta n. 90-100 € (alv.0%).

Joukkueen minipaita faneille

Valmistamme myös joukkueellenne pienoispaidat haluamallanne värillä, logolla sekä mainoksella varustettuna. Kuvan paita 4,5€ kpl (alv0%) tilatessanne vähintään 50 kappaletta. Logo tai mainos voi vaihtua myös 50 kappaleen tilauksessa!

Pelipaitojen suunnittelu

Suunnittelemme teille paidat ensin koneella, jolloin mainosten paikat saa helposti päätettyä ja mainosmynnissä voi hienosti näyttää mainostajalle mitä saavat vastineeksi panokselleen!