Marcus Sandell, Halti ja Zoombang

Halti ja Zoombang ovat valmistaneet uudet hanskat Suomen alppihiihtomaajoukkueen käyttöön. Mallistot tulossa myös kauppojen tiskeille kaudelle 2014-15. Parasta suojausta Zoombangiltä!

PARAS SUOJAUS LASKIJALLE !

Paras vaihtoehto koville selkäpanssareille. Suojat ovat päällä huomaamattomat ja paita itsessään on korkelaatuinen tekninen alusasu, joka pitää ihon kuivana ja on erittäin miellyttävä iholle.

Uudistimme kaudelle 2013-14 lasketteluun käytetyt asut, jotta saimme lisää suojia laskijoiden tarpeisiin. Paidan "runkona" on jääkiekossa käytettävä alusasu, johon lisätään laskijan omien tarpeiden mukaisesti lisää irtosuojia. Kaikkia kokoja löytyy hyllystämme ja asennustyöt kestävät noin yhden päivän.
Perusmallissa (119 euroa) on olkavarret, olkapäät sekä munuaiset suojattuna. Lisäasennuksena voi laittaa rintalastan, selkärangan sekä niskan ja kylkien suojuksia. Lisäsuojat maksavat 15-20 euroa kappale. 

Paita on konepestävä. (max 40 astetta) Paidan materiaalina 80% polyesteri ja 20% spandex. Spandex tekee asusta joustavan, joten istuu sopivasti ja pitää suojukset paikallaan. Suojat ovat ommeltu paitaan kiinni, joten eivät irtoile pestäessä.  Ei kuivausrumpua!

Laskettelupaitojen tilaaminen tapahtuu sähköpostilla marko.vuorela@zoombang.fi. Koska asut valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti, vaihtomahdollisuutta ei näissä asuissa ole.

HALTI ja Zoombang

Valmistamme kaudelle 2013-14 yhteistyössä Haltin kanssa sarjan huippuhanskoja laskettelijoille. Hanskoissa käytetty Zoombang -suojia jopa 14 kappaletta / hanska estämään iskujen aiheuttamat vammat. Kuvassa yksi valmisteilla olevista prototyypeistä.

Irtosuojat mm. hanskoihin

Zoombang-mallistossa on kymmeniä erilaisia irtosuojia, jotka olemme valmistaneet eri urheilulajeja varten. Pidämme näitä suojia hyllytavarana, joten voit noutaa omasi liikkestämme, tai tilata toimitettuna matkahuollolla tai postilla.Valikoimasta löytyy varmasti myös omaan lajiisi suojuksia!


Kuvassa Marcus Sandellin HALTI-käsine, johon asennettu Zoombang-suoja kämmenselkään! Ei riko tolpat luita!

Marcus Sandell myös Zoombang-käyttäjä!

SkiExpo 2012:n yhteydessä toimitimme suojapaidan Marcus Sandellin harjoittelua varten. Tässä mittatilausasussa on suojattu koko yläselkä ja käsivarret tolppien iskuilta suurpujottelussa.

Otsikkosi


Marcus poikkesi liikkeessämme signeeraamassa lahjoittamansa numerolapun Söldenin 2012 MC-osakilpailusta! KIITOS !

Otsikkosi

Kuvassa numerolappu tositoimissa Marcuksen yllä!

Marcus Sandell kaudella 2012-13

Marcus Sandell kauden päätöskisassa. Kuvassa hyvin näkyvillä Halti-hanskat, joihin asennettu Zoombang-suojat kämmenselkään!

Lapsille myös omat koot

Mallistossamme on myös suojapaitoja pienimmällekkin harrastajalle. 

Kuvan lasten paitaan asennettu selkään ja niskaan lisäsuojat sekä etupuolelle rintalastasuoja.