Zoombang -suojapaidat sekä irtosuojat yms. tuotteemme soveltuvat niin tavalliselle harrastelijalle kuin myös NHL-ammattilaisille. Jopa ex- NHL-pelaajien pojat asiakkanamme!

Viillon- ja iskunsuojaavat rannesuojat

Nyt mallistostamme löytyy myös iskun- sekä viillonsuojaavat rannesuojat sekä lapsille (S), että myös aikuisille (M ja L).

Lasten rannesuojat (S) ovat sopivat pelaajista pienimmille, joiden ranteen ympärysmitta on 15 cm tai alle. Suojan pituus on 8 cm. Hinta 70 €/pari.

Keskikokoiset rannesuojat (M/L) on valmistettu pelaajille, joiden ranteen paksuus ylittää 15 cm. Suojan pituus on 14 cm. Hinta 80 €/pari. Käytössä myös monella NHL-pelaajalla huomaamattomuutensa johdosta. Sopii siis myös aikuiselle pelaajalle, suojaosa on vaan lyhyempi kuin L-kokoisissa. 

Isot rannesuojat ovat pituudeltaan 14 cm ja olleet jo vuoden verran markkinoilla. NHL-, KHL- sekä Liigapeleissä ja myös useassa Eurooppalaisessa liigassa jo käytössä ja palaute pelaajilta aivan huikeaa. Ei haittaa ranteen liikkumista pelatessa lainkaan, mutta antaa aivan loistavan suojan ranteille. Hinta 40 € / kpl tai 80 € / pari.

Viime kausina luistinten aiheuttamat viiltovammat sekä mailoista saadut iskuvammat jääkiekossa lisääntyneet erittäin paljon ja suurimpana syynä tähän on nykyisten pelihanskojen varren lyhentyminen. On haettu käsille lisää liikkuvuutta, mutta samalla suojaus on kokonaan hanskojen valmistajilta unohtunut. Tähän asiaan on puuttunut mm. Jääkiekkoilijoiden Pelaajayhdistys Sinuhe Wallinheimon johdolla sekä mm. Teemu Selänne useasti julkisuudessa. NHL-kiekkoilijoistamme useat ovat ottaneet tuotteemme jo käyttöön sen hyvän suojauksen, mutta samalla pelatessa huomaamattomuuden johdosta. Zoombangin iskusta kovettuva suoja on markkinoilla täysin ainutlaatuinen tuote. MADE IN USA.

 

Maalivahdin suojapaita

TODELLINEN HUIPPUTUOTE KAIKILLE MAALIVAHDEILLE !

Uusissa paidoissa solisluiden alueelle on lisätty isommat suojat, sekä kaulan alueelle lisäpala. Paitaa on myynnissä kahta eri mallia.

1) 149 € kuvassa näkyvä paita jossa kaulan- ja solisluusuojien lisäksi on myös kylkisuojien päällä edessä lisäpalat. Lähinnä sellaisille maalivahdeille, joilla käytössään Bauer-panssari, jossa kolot kylkien kohdalla.

2) 129 € sama paita muuten, mutta ilman noita kylkien lisäpaloja. (normaalit kylkisuojat)

Paitaa saatavilla kaikkia kokojamme XS-3XL. Hinnat sis.alv 24%, mutta ei toimituskuluja jotka ovat kotimaassa 5,90€

 

Pekka Rinne / Nashville Predators

Pekka Rinne / Nashville Predators ja Zoombang maalivahdin suojapaita käytössä. Parhaille maalivahdeille parhaat suojat!

Maalivahdin suojapaita (poistotuote)

 
Paita, jonka useat maailman huippumaalivahdit valinneet suoja-asukseen ainutlaatuisten suojien ansiosta. Zoombang-suojat estävät solisluuvammojen sekä kylkivammojen synnyn tehokkaasti iskusta kovettuvilla suojilla. Vastaavaa ei löydy muilta valmistajilta. Suojat ovat käytössä lähes huomaamattomat, kunnes iskun energia kovettaa suojan silmänräpäyksessä ja tämän jälkeen suoja palautuu taas ennalleen.
 
Maalivahdin aluspaita kylki-ja olkapääsuojilla.  Suojaa kyljet tehokkaasti ja antaa lisäsuojaa solisluiden kohdalle. Estää tehokkaasti mailojen ja kiekon aiheuttamat vammat. Paita itsessään on teknistä materiaalia, joka pitää ihon kuivana kovassakin hikoilussa ja kuivuu nopeasti. Paita on konepestävää materiaalia.
 
Koot:   XL, M,  (poistuva malli)
Väri: Musta
 
Hinta 89 € (sis. alv 24%)+ mahd. postikulut kotimaassa.
 

Antti Raannan haastattelu 20.11.2013 ensimmäisen NHL-pelin jälkeen. Zoombang näyttävästi esillä!
http://video.blackhawks.nhl.com/videocenter/console?catid=107&id=489970&lang=en&navid=DL|CHI|home

Pelaajan suojapaita

ZOOMBANG SUOJA-ASU PELAAJILLE 

Paita hartia-, olkapää- sekä ristiselkäsuojilla.

Loistava suoja-asu pelaajalle hartiasuojuksen lisäksi käytettävänä. Suojaa hartioiden, sekä solisluiden kohdat sekä myös ristiselän ja munuaiset iskuilta. Päälle laitettaessa suojat ovat lähes huomaamattomat, mutta iskun kohdistuessa suojaan antaa loistavan turvan vammoilta.
Laitataklauksissa sekä avojään yhteentörmäyksissä pelaajan olkapäihin sekä solisluihin kohdistuu iskuja, joiden vaikutusta nykyiset hartiasuojat eivät riittävästi yksin suojaa. Zoombangin iskusta kovettuva suoja antaa jopa 80% suojan iskulta, ja täten estää vammojen syntymistä. Tällä kaudella jo useat pelaajat kärsineet solisluiden murtumista sekä muista olkapään turhista vammoista. Heistä monet ovat siirtyneet käyttämään suojapaitaamme loukkaantumisen jälkeen. Ennakointi on tässäkin suhteessa paras vaihtoehto. Hanki omasi, ennen kuin vahinko sattuu.
Myös maailman huipuilla NHL:ssä käytössä. Myös Teemu Selännettä suojaa Zoombang -alusasu! Kotimaisessa liigassamme usealla joukkueella jo käytössä. SaiPa, Jyp, Ässät ja Lukko mm. luottavat Zoombang-suojiin.

Paita itsessään tekninen alusasu, joka pitää ihon kuivana ja myös kuivuu pesun jälkeen nopeasti. Paidan materiaali 80% polyesteri ja 20% spandex, joten venyy sopivaksi päälle.

Paitoja saatavilla myös lyhythihaisena versiona! (Lyhythihaiset saatavilla M-XXL -kokoisina.)
Nettikaupassa lyhythihaiset myynnissä erikseen!

 


Koot:3XL, XXL,XL,L,M,S, sekä lasten S, M ja L 
Väri: Musta

Hinta 119 € (sis. alv 24%) + mahd. postikulut kotimaassa

Pelaajan paidat lyhythihaisena

Pelaajien paitoja saatavilla nyt myös lyhythihaisena versiona. Paidassa samat suojat kuin pitkähihaisessakin eli hartiat, olkapäät sekä ristiselkä (munuaiset) suojattu iskusta kovettuvilla suojilla. Nettikaupassa myynnissä erikseen.

Väri musta.
Koot: M, L, XL , XXL ja 3XL
Hinta 119 euroa.(sis.alv 24%) + mahd. postikulut kotimaassa.

Lonkkasuojat kiekkohousuihin

LONKKASUOJAT PELAAJILLE 


Todellinen hittituotteemme jonka käyttäjäkuntaa on jo kauttamme NHL:ssä, SM-liigassa, Mestiksessä, KHL:ssä, ruotsin SHL:ssa sekä useassa suomalaisessa kiekkoseurassa.
Lonkkien kohdalla iskusta kovettuvat suojukset. Varsinkin niissä kaukaloissa, joihin asennettu uudet turvallisemmat joustolaidat, nämä housut ovat todella tarpeelliset! Laidan reuna ottaa usein taklaustilanteessa ikävästi lonkan päälle!
 
Housut ovat laadukkaat Shock Doctorin housut ja suojat niissä ovat cordurapäällysteiset. Hinta 109€ + toimituskulu 5,90€. Saatavilla kokoa M, L ja XL. Myös muita kokoja pienellä toimitusajalla (1-2 päivää)
 
 
Suojat saatavilla myös irtomyynnistä 20€ /kpl (sis.alv). 
Eli parin hinta 40 € (sis.alv).
 
Corduralla päällystetyt samat suojat 30€/kpl eli 60€/pari.
 
Housuihin saa myös irtosuojana häntäluun suojan 15€/kpl tai asennettuna housuihin 20€/kpl.
 
 
 
 
 

Rannesuojat

RANNESUOJAT PELAAJILLE SEKÄ MAALIVAHDEILLE

Rannesuoja sekä pelaajalle että maalivahdille. Suojuksen rakenne mahdollistaa ranteen vapaan liikkumisen, mutta suojaa tehokkaasti iskuilta. On todellinen parannus aikaisempiin markkinoilla olleisiin rannesuojiin, joissa suojaosa oli valmistettu kovasta suojuksesta.

Kangasosa on "frotee" -kangasta, joka toimii samoin kuin tavalliset hikinauhat.
Usealla liigamaalivahdilla jo käytössä suojaamassa räpyläkäden ranteen sisäpuolta! 
Yksi koko.
Hinta 30€/kpl (sis. alv 24%) + mahd. postikulut kotimaassa.

Ohessa linkki Zoombang-rannesuojien esittelyyn youtubessa: http://www.youtube.com/watch?v=i2MtU-4Xek8

Maalivahdin housuihin irtosuojia

Eteen housuihin asennettu suoja lantioluiden kohdalle, joka housutyypistä riippumatta on maalivahdeille ollut arka kohta kiekon iskuille. Ko. suojat 15€ / kpl tai 30€ pari (sis.alv).


Suojat liimataan sekä ommellaan alusasuun.

Alexei Potapov Torpedo / KHL

Kuvassa KHL/Torpedo Nizhni Novgorodin keskushyökkääjä Alexei Potapov ja hänellä käytössään Zoombang-rannesuojat jääkiekkoilijoille!

Uusi kiekkoesitteemme ilmestynyt

Uusi esitteemme on saapunut. Tilaa itsellesi tai joukkueellesi kopio osoitteesta marko.vuorela@zoombang.fi. Toimitamme esitteen sähköisesti teille.